Traficul rutier este intrerupt pe DN1 (E60), la limita dintre judetele Cluj si Bihor, dupa rasturnarea unei cisterne incarcate cu substante toxice.

In urma incidentului nu au fost inregistrate victime, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane, relateaza MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut in zona Piatra Craiului, cauza probabila fiind neadaptarea vitezei in curba. Autocisterna era incarcata cu tritoetilen, o substanta toxica, existand scurgeri, potrivit autoritatilor.

Circulatia este blocata in judetul Cluj, in apropiere cu granita cu judetul Bihor.

Circulatia in zona a fost deviata, din Huedin spre Zalau, si din Oradea spre Ulieacu de Cris. Astfel, pentru directia Cluj-Napoca - Oradea pot fi folosite rutele ocolitoare DN1G Huedin - Zimbor, DN1F Zimbor - Zalau, de unde se pot urma diverse trasee catre punctele de frontiera.

Totodata, pentru directia Oradea - Cluj-Napoca se pot folosi rutele din DN1, de la Uileacu de Cris, pe DN1P catre Marghita, apoi pe DN19B - Nusfalau, DN1H Simleu Silvaniei - Zalau, DN1F Zalau - Zimbor.

Reprezentantii ISU Cluj au intervenit la fata locului cu autospeciale cu apa si spuma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.