Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Accidentul s-a petrecut in apropierea localitatii Selimbar, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Sibiu.

"Soferul unui autoturism Opel a patruns pe contrasens si a izbit frontal o masina inmatriculata in Arad. In urma accidentului cinci persoane care se aflau in masina lovita au decedat. De asemenea, au fost ranite patru persoane, printre care un copil mic", a declarat, la fata locului, subcomisarul Sandu Murariu de la Politia Rutiera Sibiu, citat de MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, in masina lovita se aflau cinci adulti si un copil. Adultii - trei femei si doi barbati - au decedat, iar copilul - o fetita de patru ani - este singurul supravietuitor si a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Conform medicilor, copilul nu a suferit rani grave, dar este in stare de soc. Martorii spun ca fetita se afla in bratele uneia dintre persoanele decedate din masina si avea in brate cateva haine, lucru care, cel mai probabil, i-a salvat viata. In masina care a provocat accidentul se aflau patru tineri, doua fete si doi baieti, care circulau de la Cisnadie spre Sibiu.

Soferul vinovat de tragedie are 22 de ani si are ambele picioare fracturate, fiind una dintre cele doua persoane incarcerate in urma accidentului pentru care au intervenit echipajele speciale ale ISU Sibiu.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu, in Unitatea de Primiri Urgente (UPU) au ajuns patru persoane ranite.

"Avem patru pacienti dintr-un accident rutier. Unul dintre baieti are ambele piocare fracturate, iar un altul are fractura a antebratului. Fetele au suferit si ele fracturi multiple. Starea lor este stabila si sunt constienti", a declarat Oviciu Coca, medic UPU Sibiu.

Potrivit politistilor, soferul vinovat de producerea accidentului are permis de conducere din anul 2007 si a avut cinci santiuni contraventionale: trei pentru nepurtarea centurii de siguranta, una pentru neutilizarea luminilor de intalnire si una pentru viteza.

Citeste si:
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc
Tragedie în Italia. Un...

In urma accidentului, traficul pe DN 1 a fost blocat, fiind deviat prin localitatea Selimbar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.