Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, informeaza, sambata, ca in perioada septembrie-noiembrie, vor incepe lucrari de reabilitare a mai multor strazi din Capitala.
Potrivit MEDIAFAX, Strazile cuprinse in programul de reabilitare sistem rutier 2010, pe care se executa lucrari, in perioada septembrie-noiembrie, sunt urmatoarele: B-dul Aviatorilor, str. Anul 1864, str. Coltei, str. Dimitrie Onciu, str. Gh. Latea, str. M Eliade, str. Murguta, B-dul. C-tin Prezan, str. Popa Tatu, str. T. Arghezi, str. Veseliei, str. Cernisoara, str. Garlei si str. Ciuca Stefan.

In functie de obtinerea autorizatiei de costruire, se estimeaza demararea lucrarilor de reabilitare sistem rutier si in zonele: str. Garii de Nord, P-ta Garii de Nord, str. Valea Lunga, str. Avrig, str. Peris, str. Cetatea de Balta.

Administratia Strazilor deruleaza si un program de reparatii, iar in functie de obtinerea autorizatiei de construire, lucrarile vor demara in cursul lunii septembrie si pe strazile: str. Vistiernicul Stavrinos, str. Barsanesti, Drumul Timonierului, str. Valea Calugareasca, Aleea Valea Calugareasca.

Retail jobs

Toate datele pot fi gasite si pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea Utilitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.