O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite intr-un accident care s-a produs, vineri seara, pe un drum judetean din Sibiu, dupa ce o masina a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un copac de pe marginea soselei.

Potrivit politistilor din Sibiu, accidentul s-a petrecut pe DJ 106A Sibiu - Paltinis, in apropiere de localitatea Rasinari, dupa ce o femeie care circula dinspre Rasinari spre Sibiu a pierdut controlul volanului intr-o curba usoara, iar masina a intrat intr-un copac.

In urma accidentului si-a pierdut viata persoana aflata pe locul din dreapta-fata al autoturismului, iar alte patru persoane au fost ranite, relateaza MEDIAFAX.

Marius Parvu, reprezentant al Politiei Rutiere Sibiu, a declarat ca femeia aflata la volan a fost testata cu aparatul etilotest si avea o concentratie de 0,32 la mie alcool in aerul expirat.

Conform medicilor, dintre cele patru persoane care au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu - doua femei si doi barbati - femeile au suferit multiple fracturi si contuzii, iar barbatii leziuni minore.

Pe numele femeii aflate la volan s-a deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.