Un tanar a murit iar alti trei au ajuns la spital in urma unui accident rutier petrecut noaptea trecuta in cartierul Titan.

Soferul unui Audi s-a angajat sa vireze la stanga, pe strada Liviu Rebreanu, fiind lovit puternic de un Volkswagen Golf 4 care rula pe Bulevardul Nicolae Grigorescu. In urma impactului, trei tineri au ajuns la spital cu rani grave in urma impactului iar un altul a murit, potrivit Adevarul.

Golful a fost proiectat intr-un stalp din partea cealalta a intersectiei, dupa ce a fost tarait cateva zeci de metri. Cei trei tineri din Volkswagen au fost transportati la spital insa pentru al patrulea nu s-a mai putut face nimic
.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, soferul masinii marca Audi se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avand 0,25 la mie alcool in aerul expirat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.