Pe data de 3. 11.2009, la ora, 14.13, SOV il contacteaza telefonic pe Nicolae Popa. Gandul da in exclusivitate una dintre stenogramele din Referatul procurorilor:

Popa Nicolae: - Hallo!
Sorin Ovidiu Vantu : - Da, VIOREL.
Popa Nicolae: - Aaa! Da, salut! Ce faci?
Sorin Ovidiu Vantu : - Spune, VIOREL!
Popa Nicolae : - ...
Sorin Ovidiu Vantu : - Alo!
Popa Nicolae : - Alo, da! Stai un pic. Dormeam. Lasa-ma sa-mi revin un pic. Ok! Sorin Ovidiu Vantu, intrebare: cand mi-ai trimis banii pe care zici ca mi i-ai trimis?
Sorin Ovidiu Vantu : - Nu pe care zic. Pe care ti i-am trimis, ba, baiatule. Deci azi, maine, conform calendarului, trebuie sa-i ai in cont.
Popa Nicolae : - N-au ajuns si...
Sorin Ovidiu Vantu :- Asta este. Sunt trimisi, am verificat, cel tarziu maine, daca nu cumva chiar si astazi trebuie sa-i ai in cont.
Popa Nicolae : - De ce te simt ca esti suparat pe mine?!
Sorin Ovidiu Vantu : - Nu sunt suparat, bai. Sunt f... in toate partile, am un milion de treburi, sunt bombardat cu cerinte de bani din 7.000 de directii. E o criza uriasa aici, nu sunt suparat, sunt intins in toate directiile, asta este tot, am si alte treburi, nu sunt numai la dispozitia ta. Nu pot sa stau...eu sunt cu 7.000 de oameni pe cap si tu imi dai 5.000 de telefoane pe ora. Bai, VIO, ce-i cu tine, te-ai tampit? Ce-i cu tine?
Popa Nicolae: - Nu m-am tampit, dar intelege ca mi-e greu si mie.
Sorin Ovidiu Vantu : - Ba, sunt de acord ca ti-e greu, dar pana una-alta eu te intretin, punct. Deci nu-mi crea o presiune mai mare decat cele pe care le am.
Popa Nicolae: - Sa stii ca daca strigi la mine, nu rezolva absolut nimic.
Sorin Ovidiu Vantu : - Sunt nervos!
Popa Nicolae : - Si eu pot sa fiu nervos. Tu nu stii cat de nervos pot sa fiu si eu cateodata.
Sorin Ovidiu Vantu - Ei! Distinse Popa Nicolae , stii ceva? Enerveaza-te! Banii ti i-am trimis, azi-maine trebuie sa soseasca. Punct.
Popa Nicolae: - Auzi?
Sorin Ovidiu Vantu : - Te rog
Popa Nicolae: - Cand mi-ai zis distinse Popa Nicolae, m-ai facut sa rad.
Sorin Ovidiu Vantu : - Poftim?
Popa Nicolae: - Eu te iubesc, ma. Cand mi-ai zis distinse Popa Nicolae, m-ai facut sa rad. Sorin Ovidiu Vantu, te iubesc, tu nu stii cat de mult te iubesc eu pe tine. Esti asa de tampit si de... Ce dracului! Hai, ma...
Sorin Ovidiu Vantu : - Deci am grija. Si ceea ce spun ca fac, aia si fac.
Popa Nicolae : - Alo!
Sorin Ovidiu Vantu : - Nu mai pune chestiuni suplimentare. Bai, tu habar n-ai ce este aici. Si in ce situatie reala sunt.
Popa Nicolae : - Vrei sa-ti raspund cu asemenea? Tu habar n-ai ce este aici si habar n-ai...
Sorin Ovidiu Vantu : - Stii ceva? Iti dau cuvantul meu ca as prefera sa stai sa-ti f... tu capul aici, sa ma intretii pe mine acolo.

Dupa aceste vorbe, Sorin Ovidiu Vantu si Nicolae Popa discuta despre parintii celui din urma si isi transmit salutari.

Cititi restul stenogramei in Gandul.

Cititi si Stenograma II: Vantu catre Popa: "Golanas mic, hai, te saruta Sorin"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.