Circulatia feroviara intre Moravita si Timisoara este blocata, miercuri dimineata, dupa ce o locomotiva a luat foc, in judetul Caras Severin, neexistand victime in urma incidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Caras Severin, Ancuta Balint, a declarat ca locomotiva circula "in convoi" cu o alta, iar intre localitatile Greon si Gradinari a izbucnit un incendiu in cabina acesteia, transmite Mediafax.

Potrivit sursei citate, la fata locului au fost trimise doua echipaje de pompieri, care in scurt timp au reusit sa lichideze incendiul.

Reprezentantul ISU a spus ca nu exista victime si nici pericolul extinderii focului.

Conform reprezentantilor Garii de Nord Timisoara, la ora transmiterii acestei stiri traficul feroviar este blocat intre Moravita si Timisoara, insa aceasta ruta nu este intens circulata, urmatorul tren fiind programat sa treaca prin zona dupa ora 13.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.