Circulatia pe Calea Giulesti va fi inchisa pentru zece zile, incepand de sambata dimineata, intre strada Boisoara si Calea Plevnei, din cauza unor lucrari la Pasajul Basarab.

Pe Calea Giulesti, intre strada Boisoara si Calea Plevnei, pe sensul de mers spre centrul Capitalei, va fi inchisa circulatia incepand din 4 septembrie, ora 8.00, pana in 14 septembrie, ora 24.00, pentru lucrari la Pasajul Basarab, arata un comunicat al Primariei Capitalei.

In perioada restrictiilor de pe Calea Giulesti soferii pot circula pe o ruta ocolitoare, prin strada Boisoara, strada Pascal Cristian, Soseaua Orhideelor.

Circulatia pe mai multe portiuni de drum din zona Pasajului Basarab este inchisa temporar pentru realizarea lucrarilor la acest obiectiv.
Astfel, circulatia pe Soseaua Orhideelor este inchisa pana in 15 septembrie, intre punctul de acces in complexul comercial Orhideea si strada Serg. Constantin Ghercu.

Totodata, circulatia rutiera pe Bulevardul Dinicu Golescu din Capitala, intre strada Fluviului si Soseaua Orhideelor, in zona Garii Basarab, este inchisa din 14 august, timp de doua luni. Traficul a fost deviat prin stada Fluviului - Calea Plevnei - drumul de acces spre IDM - Gara Basarab.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.