Saptamana incepe cu ploi in mai multe regiuni. Afla care sunt zonele vizate.

De maine, ne asteapta ploi in mai multe regiuni. Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi si vijelii pentru 30 de judete din centrul, nordul, estul si vestul tarii, valabila marti, intre orele 2.00 si 20.00.

Astfel, in intervalul mentionat, va ploua in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si in toate zonele de munte, potrivit ANM.

Cantitatile de apa vor depasi pe arii extinse 20 - 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp. Tot maine se vor inregistra averse, posibil cu caracter torential, descarcari electrice si caderi de grindina. Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile, iar la munte va sufla puternic.

Aceste fenomene vor fi mai frecvente la inceput in regiunile vestice si centrale, iar in cursul zilei de maine, cu precadere in partea de est a teritoriului. In celelalte regiuni, astfel de manifestari se vor semnala pe spatii mai restranse.

Vremea in urmatoarele trei zile

Dupa canicula, vin ploile si vremea rece


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.