Bucurestenii ar putea plati, de la 1 noiembrie, cu o mie de lei mai mult pentru un bilet RATB. Reprezentantii regiei de transport au propus Consiliului General al Municipiului Bucuresti o majorare de 10 la suta a pretului la tichetele RATB si de 30 la suta pentru abonamente. Daca in prezent un bilet costa 10.000 de lei vechi, acesta ar putea ajunge, peste o luna, la 11.000 de lei.

"Propunerea a fost luata ca urmare a cresterii preturilor la carburanti, motorina, gaze si chiar la piesele de schimb. Probabil ca solicitarea de majorare se va discuta la prima sedinta a CGMB", a declarat Gheorghe Aron, directorul general al RATB. Pretul unui bilet RATB nu a mai fost majorat, din toamna lui 2004, insa cel al abonamentelor a fost majorat, in luna mai a acestui an, cu 8,4%. Directorul regiei estimeaza ca din vanzarea abonamentelor majorate va incasa, pana la sfarsitul anului, circa 10,4 miliarde lei vechi.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.