RomTelecom va lansa, in data de 3 octombrie, opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza.

Optiunile fac parte din categoria serviciilor de baza si se activeaza la cererea abonatului, in magazine sau prin apel gratuit la 930. Pentru clientii persoane fizice, operatorul va oferi doua tipuri de reduceri: pentru apeluri catre retele mobile si pentru apeluri internationale, fara zona 6 - comunicatii prin satelit. La prima categorie, clientul are doua optiuni: abonamentul FixMobil, de un euro, cu o reducere cu 15% a tarifului perceput la convorbirile de pe fix pe mobil, si abonamentul FixMobil Plus, de 1,5 euro lunar, cu un discount de 25%, pentru acelasi tip de apeluri.

Pentru convorbirile internationale vor fi disponibile tot doua abonamente: International, de 5 euro, care cuprinde o zona si o reducere de 20%, si World, de 8 euro, pentru toate zonele si o scadere cu 20% a tarifului normal. Persoanele juridice vor dispune de doua abonamente cu minute incluse: Biz Talk 100, de 4 euro lunar, cu 100 de minute incluse si tarife speciale pentru extraminute si convorbiri pe mobil, si Biz Talk 240, de 10 euro, cu 120 de minute locale si 120 interjudetene si tarife reduse la extraminute si apeluri pe mobil.

Pentru reducerile la convorbirile internationale sunt disponibile doua oferte: Biz International, de 5 euro si o reducere de 20% a costului apelului, si Biz World, de 10 euro si un discount de 20% pentru convorbiri internationale realizate in orice zona a lumii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.