Prima parodie politica animata e difuzata sambata seara, de Antena 1, la concurenta cu „Surprize, surprize”

Cum vezi un caine fara zgarda, iute sa-l castrezi, sa nu cumva sa se-nmulteasca", il sfatuieste Traian Basescu pe Adriean Videanu, dupa ce acesta a devenit primarul Bucurestilor. "Si daca cainele e homosexual?", intreaba Videanu. Nu, nu este un fragment din stenogramele PD-ului, ci dialogul dintre doua personaje din "Animat Planet", noul serial produs de grupul Divertis. Primul episod al productiei va fi difuzat maine de Antena 1, la ora 20.30, la concurenta cu "Surprize, surprize".

Fantezii implinite

Un serial de animatie este singurul loc in care Ion Iliescu poate zbura imbracat in calugarita sau poate sa-i traga un pumn lui Geoana, in timp ce Traian Basescu este prieten la catarama cu Adrian Nastase. Fetele personajelor sunt asigurate de poze ale celor pe care ii personifica, iar vocile sunt asigurate, in general, de membrii grupului Divertis.

Jurnalele de stiri, talk-show-urile, emisiunile de divertisment, evenimentele din fotbal ori politica, vedete, cantareti si orice alt personaj important pentru telespectator vor fi parodiate in cadrul show-ului "Animat Planet". Toni Grecu a declarat pentru EVZ ca perioada de productie necesara pentru fiecare episod impiedica realizarea acestora in functie de cele mai recente evenimente.
"La inceput, pentru fiecare dintre cele 20 de minute se muncea cate trei saptamani, animatia fiind piesa de baza", a precizat Grecu.

Manole ghinionistu’

Laitmotivul serialului este reprezentat de membrii familiei Mesteru. Manole, un zugrav betiv si obez, dependent de televizor. Sotia lui, Ana, nu are serviciu si de aceea tot televizorul este modul ei de relaxare.
Viky este o blonda cu codite, independenta, grasa si care insumeaza toate teribilismele specifice varstei: moda, tatuaje, muzica si, evident, televizorul. Matilda sau Baba, cum i se spune in familie, este semisenila si se afla in permanent conflict cu Manole, ginerele, caruia ii fura bautura pe furis.

"E un profil des intalnit pentru familiile de romani. Plus ca Manole, prin legenda lui, este simbolul ghinionului. Manole al nostru are o familie de tampiti si este si el, pana la un anumit nivel, un tampit. Are ceva abilitati mentale pentru ca este preocupat totusi de ce se intampla in jurul lui si se si implica", a declarat Toni Grecu pentru EVZ.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.