Numele Bamboo revine in atentia celor care frecventeaza cluburile bucurestene cu o premiera in ceea ce priveste tipul de petrecere pe care il gazduieste. Miercuri, Televiziunea Interactiva a lansat in Clubul Bamboo un nou concept de petreceri, respectiv Unite High On Music. Evenimentul a reunit personalitati din lumea mondena, muzicala si sportiva care au defilat pe covorul rosu, s-au lasat fotografiate si au acordat autografe fanilor.

Cei care au dorit sa schimbe ceva in modul de distractie au avut parte de un colaj de senzatii si imagini din cele mai interesante. Atmosfera a fost inviorata de Mc John Garcia si de Dj Freddy D din Marea Britanie, care s-au bucurat de aprecierea celor prezenti. Tonkins Anderson, un nume cunoscut pentru cele peste 350 de spectacole regizate pe Broadway, s-a ocupat de regia si coregrafia spectacolului, asigurand succesul petrecerii.

Acesta este cunoscut pentru colaborarile cu vedete ca Janet Jackson, Prince si Kool and the Gang. Unite High On Music, cum este numit noul concept de petrecere, a avut succes in randul invitatilor si se spera sa aiba priza si in randul bucurestenilor care opteaza pentru o seara in club.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.