Prea Fericitul Parinte Patriarh, impreuna cu preoti de toate credintele si din toate colturile lumii, au tinut ieri o slujba speciala de oprire a ploii.
''Iubiti credinciosi, vom inalta rugaciuni acum special cu totii ca prin credinta, forta, caldura si nadejde sa-l rugam pe Dumnezeu sa opreasca potopul acesta si sa ne ajute''. La slujba au participat preoti ortodocsi, catolici, evanghelisti, veniti din toata Europa sa se roage pentru sinistrati si pentru oprirea catastrofelor naturale. ,,Sper ca putem sa mergem impreuna pe aceasta cale a unitatii, pentru a arata lumii ca Iisus Hristos este viu astazi", a declarat Miroslav Valc, arhiepiscop de Praga. "Totdeauna o slujba este binevenita, fiindca numai Dumnezeu ne poate ajuta. In conditiile date, noi, oamenii, suntem prea mici pentru asemenea forte dezlantuite", a subliniat prelatul.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.