22 Decembrie 2004 , in Social
DigiTV este cel mai avansat sistem de televiziune din Romania
Un nou criteriu de apreciere a unei transmisii TV se impune pe piata romaneasca: puterea de penetrare. Schimbarea este adusa de cel mai nou serviciu al grupului RCS/RDS DigiTV, conexiunea TV digitala direct prin satelit.

Cel mai avansat sistem de televiziune care functioneaza in acest moment in Romania, DigiTV este disponibil oricarui consumator de televiziune, indiferent de locatia in care acesta se afla, pretul minim al unui abonament de baza fiind de doar 5,25 dolari pe luna.

DigiTV este dedicat, in principal, acelor consumatori care, din diverse motive - zone aflate in afara acoperirii retelor de cablu, zone in care optiunile de programe receptionate sunt reduse etc - nu au acces la sisteme clasice de distributie a televiziunii.Bazat pe tehnologie digitala DTH (Direct To Home), DigiTV realizeaza conexiunea receptorului TV direct la un satelit dedicat, printr-o antena si un receptor-decodor. Dimensiunile antenei (60 sau 80 cm diametru) sunt mult reduse fata de clasicele "farfurii", iar receptorul-decodor este activat cu ajutorul unui card personal, primit la abonare.Pachetele DigiTV oferite la lansare sunt doua (de 29 si de 33 de canale) si includ majoritatea canalelor romanesti, plus cele mai importante canale de divertisment (muzica, film) si educationale - toate traduse in romana.Usor de instalat si de folosit, DigiTV este si usor de cumparat.

Dincolo de formalitatile de abonare minime (taxa de conectare este de doar 10 USD), DigiTV are preturi convenabile si... reduceri.

Astfel, puteti opta apoi pentru unul dintre abonamente: de 6,25 USD/luna (pachetul Baza 29 de programe) sau de 7,95 USD/luna (pachetul Extra - 33 de programe).

Kit-ul de antena costa 15 USD, insa cumpararea lui nu este obligatorie, deoarece puteti folosi o antena clasica de satelit, daca aveti deja una.

Kit-ul de decodor poate fi cumparat sau luat in custodie. In cazul in care optati pentru achizitionarea lui (pretul decodorului este de 80 USD), primiti o reducere de 1 USD din pretul abonamentelor, astfel ca veti plati doar 5,25 USD pentru pachetul Baza si 6,95 USD pentru Extra.In plus, lansarea DigiTV este insotita de o oferta promotionala.

Astfel, din momentul abonarii si pana la 31 martie 2005, abonamentul e gratuit!

Mai multe detalii se pot afla la adresa de web www.rcs.ro.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului RCS lanseaza DigiTV.