Omul de afaceri Ion Tiriac si-a insotit, ieri, fiul la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca procesul in care juniorul este acuzat de consum de droguri si punerea la dispozitie a locuintei in vederea consumului. In pledoaria finala, Ion Tiriac si-a facuta publica dezamagirea fata de acest proces "care este prea lung". In plus, afaceristul a precizat ca indiferent daca fiul sau va fi gasit vinovat sau nu, se va adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Ion Tiriac considera ca, pe parcursul urmaririi penale a fiului sau, Alexandru, s-au comis anumite abuzuri, care au mers pana la retinerea pe Aeroportul Otopeni, fiind tinut la audieri timp de peste 13 ore fara a exista un mandat in acest sens sau o ordonanta scrisa prin care sa i se interzica parasirea tarii. Cand i s-a dat cuvantul, Tiriac junior a sustinut ca este nevinovat. Dupa ce s-a citit declaratia unui martor sub acoperire, care sustinea ca Alexandru este consumator de droguri, juniorul s-a aratat deranjat de faptul ca nu a fost pus fata in fata cu acesta. Inainte de a lua cuvantul, Ion Tiriac si fiul sau, instanta a mai audiat doi martori.

Lili Sandu, logodnica fotbalistului Bogdan Stelea, a sustinut ca nu l-a vazut niciodata pe junior consumand cocaina. Al doilea martor, Radu Eugen Nastase, care a si fost arestat in dosarul "Cocaina saracilor", in prezent fiind judecat in libertate, a declarat ca l-ar fi vazut pe Robert Mircea Sandu, nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, cand i-a dat cocaina lui Tiriac jr. Nastase nu a putut insa confirma in fata judecatorilor daca acesta a consumat droguri, intrucat nu l-a vazut niciodata. Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare in acest caz.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.