Este ora 12.00 si Gigi Becali este prezent la Judecatoria Sectorului 3 pentru un nou termen in procesul in care Radu Berceanu ii cere patronului stelist daune morale de 500.000 de euro pentru calomnie.

Cateva minute de declaratii date presei, dupa care Becali porneste in viteza. Directia: sala de sedinte. Surpriza insa! Jandarmii responsabili cu paza nu-i permit accesul. Inauntru se instaleaza un sistem audio-video care sa permita vizionarea inregistrarii emisiunii in care Gigi s-a dezlantuit impotriva lui Berceanu. Nevoit sa astepte o ora, Becali incepe un adevarat recital: "Nu cred ca e vreunul in politica mai tare ca mine. Uite, Gusa, care promitea, e cu Ponta. N-ati vazut tricoul lui Ponta? "Interzis la dreapta"? Asa o sa-i zica si lui la judecata finala. "Tu, la stanga. Interzis la dreapta"".

In sala de sedinte, alte probleme. Nu se gasesc doi martori pentru vizionarea casetei video cu emisiunea TV incriminatorie. Dupa cateva minute, Becali ranjeste catre instanta: "Daca stiam ca asa e, plateam eu un martor!". In sala apare de nicaieri un domn care se recomanda scurt: "Avocat si compatriot al domnului Becali". Vrea sa fie el martor, dar n-are act de identitate. Se retrage spasit langa Becali, care il ia imediat la rost: "Cum, ba, n-ai buletin? Ce, esti copil? Hai, ma, du-te de aici!".