Sorin Dănescu (clape) și Adrian Despot (voce) i-au declarat in exclusivitate lui Lucian Rudi, realizatorul programului Ziua Bună, că noul album Vița de Vie este in faza de inregistrare. Acesta va fi gata pană in luna noiembrie și foarte probabil va fi lansat pană la sfarșitul anului.

Intrebați daca vor exista schimbări in ceea ce privește stilul și sunetul noului LP, Adrian Despot a spus: "Incercam să schimbam cate ceva la fiecare album, insă nu ne impunem să facem un produs doar de dragul schimbării. Acest nou album reflectă exact stările noastre de spirit din momentul in care il compunem".

Adrian a mai afirmat tot in programul Ziua Bună că există clar o schimbare comportamentală datorată baiețelului său Toma și acest lucru il influențează și in momentul cand compune. "Imi doresc enorm ca următorul copil să fie fetiță", a mărturisit Adrian Despot.

Deasemenea cei doi componenți ai trupei Vița de Vie au mai vorbit și despre proiectele adiacente, adică trupele care și-au inregistrat albumele in studioul trupei Vița de Vie. Au terminat inregistrările materialului trupei Beton. Acelasi lucru l-au făcut și cu băieții de la Luna Amară care au inregistrat un nou LP.

Radio Delta RFI poate fi recepționat in Bucuresti pe 93,5 fm, in Iași pe 97,9 fm, la Craiova pe 94,0 fm și in curand la Cluj pe 91,7 fm.