Targul de Carte 2005 isi va deschide portile luni, 12 septembrie, in Rotonda din Plaza Romania, iar la deschidere va participa Cristian Poteras, primarul sectorului 6 si Ali Ergun Ergen, general manager Anchor Grup SA. Manifestarea, organizata de Primarie in parteneriat cu Plaza Romania si National TV, va incepe pe 10 septembrie si se va finaliza duminica, pe 18 septembrie.

Targul de Carte 2005 are drept scop promovarea unei oferte cat mai largi de carte, de la manuale si carti din bibliografia scolara pana la beletristica si vine, astfel, in intampinarea tuturor celor care nu si-au achizitionat, inca, manualele scolare si rechizite sau care doresc sa cumpere carti bune la preturi avantajoase. Cateva dintre cele mai prestigioase edituri cu profil pedagogic, si nu numai, isi vor expune oferta pe tot parcursul desfasurarii targului de carte: Niculescu, Aramis, All, Humanitas, Teora, Nemira, Albatros.

Sub titulatura "O carte pentru copiii din Vartoape", in cadrul Targului, va fi organizata si o colecta de manuale si carti, in sprijinul copiilor din comuna Vartoape, judetul Teleorman. O prima donatie de peste 1.000 de volume va fi facuta de editurile participante la eveniment.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.