Cei mai buni oameni de PR din Romania vor fi premiati la Gala Excelentei in Relatii Publice, eveniment ce va avea loc in „Saptamina PR-ului Romanesc“, intre 6 si 10 noiembrie 2005. Inscrierile se mai pot face pina la 12 septembrie.

Aflata la a treia editie, Gala Excelentei in Relatii Publice este un eveniment organizat in Romania de fundatia Forum for Intenational Communications. "Inca de la prima editie, am apreciat profesionalismul lucrarilor inscrise in competitie", a spus Thomas Achelis, presedintele Confederatiei Europene de Relatii Publice (CERP) si prese-dintele juriului.

Medaliile de aur si argint vor fi acordate de un juriu compus din 17 membri, atit din Romania, cit si din strainatate. In afara premiilor pe categorii, se acorda si distinctia "PR Personality of the year", iar studentii cu lucrari deosebite vor putea cistiga premii speciale.

Creativitatea si etica pot face diferenta

Incepind cu acest an, competitia este structurata pe doua categorii, campanii comerciale si campanii noncomerciale. La concurs pot participa asociatii, fundatii si companii care au avut in ultimii doi ani campanii cu rezultate deosebite. Criteriile juriului sint competenta si calitatea in cercetare, dar si coerenta mesajelor, creativitatea si etica.

Proiectele care trec de prima selectie si intra in finala vor fi anuntate la inceputul lunii octombrie pe site-ul competitiei, www.praward.ro. Premiile vor fi decernate la data de 7 noiembrie 2005, in cadrul unei ceremonii festive, ce va avea loc la JW Marriott Grand Hotel.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.