Organizatiile din turism pregatesc lansarea unor programe speciale pentru lunile urmatoare. Astfel, cei care nu si-au terminat concediile vor putea sa mearga la munte sau la mare cu bani mai putini.

O excursie la mare nu va mai necesita un efort financiar insemnat pentru cei care vor sa mearga pe litoral. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism si Autoritatea Nationala pentru Turism anunta ca programul "O saptamina la mare" va fi din nou disponibil zilele urmatoare. Astfel, in perioada 1-20 septembrie, pentru sase nopti de cazare intr-un hotel de o stea se vor plati 79,9 RON.

La un hotel de doua stele pretul va fi de 89,9 RON, iar la unul de trei stele va ajunge 99,9 RON. "Preturile pe litoral vor scadea, atit la unitatile de cazare cit si la unitatile de alimentatie", spune Mircea Draghici, secretar general al ANAT. Operatorii estimeaza ca preturile vor scadea cu aproximativ 50%.

Vacanta la tara

SI ANTREC va lansa un astfel de program, "Vacante la tara", care se va derula in perioada 12 septembrie-1 noiembrie. "Pentru cinci nopti de cazare intr-o pensiune de doua margarete se vor plati 105 RON, iar in cazul in care se alege o pensiune de trei margarete va costa 125 RON", spune Maria Stoian, presedintele ANTREC. Si patronatul din turismul balnear pregateste un program pentru o saptamina de refacere in statiunile balneare din Romania, insa inca nu s-au stabilit preturile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.