Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat, ieri, timp de cateva ore de procurorii Parchetului General, in dosarul "Rafo". La finalul intrevederii cu anchetatorii, Tender a fost instiintat ca are interdictia de a parasi tara. Numai ca decizia magistratilor nu l-a suparat prea tare pe omul de afaceri.

"Oricum, nu voiam sa plec din tara, intrucat in aceasta perioada nu am afaceri", a precizat Ovidiu Tender. Omului de afaceri Ovidiu Tender i s-au adus la cunostinta, in data de 17 ianuarie a.c., invinuirile pentru care Parchetul General a inceput urmarirea penala pe numele sau. Tender este acuzat de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani.

Desi, la vremea respectiva, afaceristul a admis ca este invinuit, el a negat cu vehementa ca ar fi vinovat, spunand raspicat ca " nu am avut afaceri cu Rafo", dar si ca numele sau a fost implicat nejustificat in legatura cu ancheta judiciara privind comiterea unor ilegalitati la aceasta rafinarie. Toti invinuitii din dosarul "Rafo" au fost dati in consemn la frontiera.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.