Decizia Comisiei de evaluare urmeaza a fi supusa validarii de Consiliul de Administratie, in sedinta din data de 18 august. Imediat dupa anuntarea rezultatelor, proaspata cistigatoare a declarat: "Este o decizie care ma onoreaza si ma obliga foarte mult in acelasi timp. Ca prim obiectiv mi-am propus stabilirea unor proceduri si reguli editoriale clare pentru redactia de Stiri, pentru a termina cu eventualele subiectivisme, sau cu teama aceasta de a gresi fata de cineva. Vom tine cont mai intii de opinia telespectatorilor".

Cistigatoarea a avut sase contracandidati: Camelia Robe, Cristian Marin, Gabriel Klimovicz, Cristian Nitulescu, Cristina Vasiloiu si Emilia Nicolaescu. Concursul a constat in urmatoarele probe: evaluare psihologica si manageriala, test scris la o limba straina de circulatie internationala si prezentarea unui proiect managerial de maximum zece pagini, in cadrul unui interviu sustinut in fata Comisiei de concurs. Rodica Culcer a obtinut nota 9.

Rodica Culcer a fost angajat al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, director general la Radio Total, director al Departamentului de Stiri la Europa FM si a lucrat aproape noua ani la postul BBC. Intre anii 2002 si 2003, Rodica Culcer a realizat la TVR emisiunea de analiza "Ultima editie".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.