Ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, a declarat ca Guvernul va aloca peste 320 milioane euro pentru refacerea infrastructurii distruse de inundatii.
Demnitarul a precizat ca, in prima etapa, Executivul a alocat 2.500 de miliarde de lei vechi pentru reconstructia de drumuri nationale, judetene, comunale, poduri, podete, alimentari cu apa, cai ferate. Urmeaza ca in sedinta de Guvern de joi sa se mai fie alocate inca 1.000 de miliarde de lei vechi, de asemenea, tot pentru infrastructura nationala, Ministerul Transporturilor a primit 2.000 de miliarde de lei vechi, iar Ministerul Mediului peste 500 de miliarde de lei vechi.

Laszlo Borbely a precizat ca la Ministerul Transporturilor vor mai fi alocate inca 50 de milioane de euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, 22 de milioane de euro de la BERD si 27 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.