Chestorul Dan Valentin Fatuloiu, seful Politiei Romane, a descoperit, ieri, dupa ce s-a prezentat personal la Constanta, ca agentii care s-au ocupat de cazul barbatului linsat luni de politisti, au trecut gresit numele si localitatea de origine a victimei.

Potrivit unor surse din politie, greseala s-ar fi facut dupa ce barbatul, beat fiind, s-ar fi recomandat drept "Gionea" si ar fi spus ca are 49 de ani. Dupa ce au verificat la Evidenta Populatiei, politistii au gasit un craiovean in varsta de 49 de ani, cat de cat corespunzator ca semnalmente, pe nume Ion Gionea. Drept urmare, agentii au aflat abia dupa patru zile ca persoana pe care au bagat-o in coma profunda, cu sanse teoretice de supravietuire se numeste Viorel Gionea si este din Salaj.

Dati afara din Politie, cei patru subofiteri implicati au facut contestatie, motivand ca nu ei sunt vinovati de starea de sanatate a barbatului, care s-ar fi lovit, singur, cu o zi inainte si, deci, nu a rezistat bataii ca un om obisnuit. Apararea cinica a batausilor se sprijina pe un raport al medicilor, care au anuntat ca Viorel Gionea a suferit o lovitura la cap, cu o zi inainte de a fi agresat de subofiteri.

Acesta a fost transportat initial la spitalul din Mangalia de unde a fost trimis, mai departe, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Pentru ca medicii constanteni au considerat ca pacientul nu necesita ingrijiri medicale, l-au lasat sa plece acasa. O zi mai tarziu, Gionea a fost tratat cu pumnii si cu picioarele de politistii insarcinati cu ordinea publica in localitatea Ovidiu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.