Vara este momentul promotiilor iar LaserFashion a ales acest moment pentru a aduce pe piata niste produse exceptionale.
Este vorba de Cristalele Inscriptionate SubSuprafata, LaserFashion fiind prima companie din Romania care le produce.

Aceste cristale sunt, pe piata occidentala, unele dintre cele mai cautate produse promotionale si, mai ales, reprezinta unele dintre cele mai atractive si mai la moda cadouri ce pot fi oferite. In fond, ce poate fi mai interesant decat sa porti cu tine un breloc inscriptionat tridimensional cu chipul persoanei iubite...

"Fa-ti Vara de Cristal" este titlul campaniei promotionale, desfasurate in perioada 10-30 august, prin care LaserFashion isi doreste sa propuna pietei preturi (cu pana la 20% mai mici) si solutii cat mai accesibile astfel ca toti cei interesati sa poata sa beneficieze de unicitatea, eleganta si gradul de personalizare pe care il ofera aceste realizari unicate. Mai multe detalii despre termenii promotiei puteti gasi aici.

De asemenea, alaturi de 9AM, LaserFashion organizeaza un concurs cu premii in cristale personale. Premiile care se acorda ( 5 / saptamana) sunt cristale tip breloc de forma paralelipipedica, paralelipipedic tesita si inima, si vor fi gravate cu figura umana scanata a castigatorului sau cu o fotografie 2D la cererea castigatorului. Scanarile, 2D sau 3D sunt incluse in premiu. Puteti participa la acest concurs printr-un simplu click aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.