Incepand de astazi, 5 august, compania Romtelecom demareaza un program de discount-uri pentru noile servicii de Internet si date, ADSL Express si ClickNet Express, menite sa transforme Internetul de mare viteza intr-o solutie accesibila si atractiva pentru toate categoriile de clienti. Programul va cuprinde mai multe tipuri de reduceri: pentru plata in avans, pentru contractarea a mai mult de o linie ADSL, pentru fidelitate, discount-uri speciale pentru studenti si liceeni.

Reducerile pentru studenti si liceeni necesita incheierea unui contract initial pe o perioada de minimum 1 an, un singur produs ADSL per client. Conectarile se fac doar in reteaua magazinelor Romtelecom, iar clientul trebuie sa prezinte carnetul de student sau elev. Spre exemplificare, in cazul unui contract incheiat pe un an, se va beneficia de scutire totala de la plata abonamentului pe lunile 1, 12, 13, in timp ce valoarea abonamentului pentru lunile 2-10 va ramane neschimbata.

Astfel, reducerile pentru plata in avans necesita incheierea unui contract initial pe o perioada de minimum 1 an si pot atinge o reducere efectiva intre 5%, pentru plata cu 6 luni in avans, si 15% din valoarea curenta a abonamentului lunar, in cazul platii in avans pentru doi ani.

Reducerile pentru contractarea a mai mult de o linie ADSL variaza intre 3% pentru 2-5 linii ADSL si 15% pentru companii care contracteaza 20 de linii, iar contractul trebuie incheiat pe o perioada de minimum 1 an. Discount-urile pentru fidelitate, oferite automat clientului pentru fiecare linie ADSL detinuta ating valori de 5% pentru folosirea serviciului mai mult de un an, cu aplicare din luna a 13-a, sau de 10% pentru folosirea serviciului mai mult de doi ani, cu aplicare din luna a 24-a. In functie de specificul categoriilor de utilizatori, Romtelecom ofera si posibilitatea cumularii diferitelor tipuri de reduceri.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.