Asociatia Studentilor din facultatea de Limbi Straine (ASLS) si alte sase organizatii de tineret din Romania, sprijinite de Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti, Core Target Media si Agentia pentru Sprijinirea Studentilor au analizat imaginea Romaniei, impactul acesteia asupra societatii romanesti si posibilitatea implicarii mediului ONG-urilor de tineret pentru imbunatatirea ei. Proiectul "Arta Razboiului.

Imaginea de tara a Romaniei" s-a desfasurat, in perioada 25 iulie - 3 august, in localitatea Sarinasuf, aflata la cativa kilometri de Lacul Razim in Delta Dunarii si a reunit 15 membri activi ai organizatiilor neguvernamentale de tineret din Bucuresti. Timp de sapte zile, s-a lucrat concomitent la a pune bazele unei retele care sa cuprinda tineri din oganizatiile studentesti interesati de imaginea Romaniei si pentru a crea un sistem accesibil persoanelor cointeresate. Concluzia intalnirii a fost aceea ca organizatiile de tineret pot contribui la transmiterea unei imagini pozitive a tarii noastre, atat in interior cat si in exterior.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.