Tabloidul italian „Libero” prezinta Romania ca pe o tara a placerilor sexuale in numarul sau din 23 iulie 2005.

Reporterul cotidianului scrie despre intentiile cu care italienii de 50 de ani calatoresc in Romania: fie ca sunt in interes personal sau de afaceri, aceste calatorii prevad obligatoriu utilizarea prezervativului. Articolul mentioneaza ca, recent, obiceiul s-a raspandit si printre cei mai tineri, de 35-40 de ani, dornici de a petrece un weekend de placeri cu numai 400 de euro.

Motivul ar fi introducerea de catre compania Blue Air a unui zbor Bergamo-Bucuresti tur-retur, de trei ori pe saptamana, la preturi foarte mici. Reporterul italian descrie experientele pe care le-a trait el insusi intr-un weekend la Bucuresti - de la discutiile cu pasagerii abonati ai acestor curse, pana la aventurile cu cateva romance.

Barbatii italieni dornici de placeri pot afla din articol cum le pot contacta pe fete, care sunt preturile si cum sa se fereasca de hotii de buzunare.
Potrivit reportajului, Romania este locul ideal pentru aventuri: este aproape, usor de ajuns si foarte convenabil ca pret.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.