Generalul (r) Nicolae Plesita a fost spitalizat pentru cateva ore, dupa ce locuinta lui din Curtea de Arges a luat foc, in cursul noptii de marti spre miercuri, cauza fiind - potrivit pompierilor - un trasnet. In focul declansat de fulger, acoperisul si mobila de la etaj au ars aproape in intregime, pentru stingerea incendiului izbucnit fiind nevoie de interventia a trei echipaje de pompieri.

"Incendiul a izbucnit dupa ce trasnetul a lovit locuinta, in jurul orei unu si jumatate. Focul a fost stins abia in jurul orei sase dimineata", au declarat, miercuri, pentru Mediafax, surse din cadrul Sectiei de pompieri Curtea de Arges. Potrivit acelorasi surse, in casa se aflau mai multe persoane in momentul in care a izbucnit incendiul.

Din cauza celor intamplate, generalul (r) Nicolae Plesita a suferit un puseu de tensiune. El fost dus la spital in jurul orei 4.00 si a primit tratamentul necesar, fiind externat cateva ore mai tarziu, cand a fost preluat de familie, au declarat agentiei Mediafax surse medicale. Sursele din randul pompierilor au mai precizat ca imobilul - care este locuinta permanenta a generalului, si nu o casa de vacanta - nu ar fi fost asigurat. Generalul Nicolae Plesita - fost sef al Departamentului de Informatii Externe al fostei Securitati - este invinuit intr-un dosar instrumentat de procurorii militari pentru complicitate la asasinatele executate de Carlos Sacalul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.