N-au rezolvat problema gropilor, nici pe cea a traficului infernal, n-au pus in practica nici un proiect de amploare privind dezvoltarea Capitalei, dar sunt dispusi sa discute un proiect care se refera la un circuit de automobilism in jurul Palatului Parlamentului. Consilierii generali, caci despre ei este vorba, impreuna cu primarul general, Adriean Videanu (foto), vor discuta acest proiect astazi in sedinta de consiliu. Nu trebuie decat o aprobare pentru ca Videanu sa fie desemnat negociator cu un partener german.

INVESTITIE

Daca circuitul "Road City" va primi girul municipalitatii, pe bulevardele din jurul Casei Poporului vor fi organizate, de anul viitor, etape din cadrul Campionatului European de GT si curse de DTM. Circuitul ar avea - potrivit proiectului - o pista cu o lungime de 3,115 km si cu o latime de 10-15 m, precum si 14 intoarceri (sapte la dreapta, sapte la stanga), cu sase bucati de drum in linie dreapta, cea mai lunga avand 565 de metri.

Investitorii se bazeaza pe o participare maxima a 94.000 de spectatori (83.900 cu locuri si 10.000 in spatiile "standing room"), tribuna fiind amenajata in fata Casei Poporului, cu vedere la Piata Constitutiei. Investitorii au venit cu aceasta propunere dupa ce au vazut imagini detaliate din satelit ale Bucurestiului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.