Parinţii unui bebelus ucis in incendiul de la Maternitatea Giuleşti cer daune morale in valoare de 5 milioane de euro.

Parintii unuia dintre copiii morti la Maternitatea Giulesti, Stelian Pauna si Madalina Arcudean din Giurgiu, s-au hotarat sa ceara daune morale. Acestia sustin ca vor face tot posibilul ca vinovatii sa plateasca, relateaza Adevarul.

„Sunt hotarati sa mearga pana in panzele albe, mai ales ca, in mod cert, se va incepe trimiterea in judecata „in masa". Avem toate sansele sa castigam procesul, poate nu intreaga despagubire, dar cu siguranta drepta­tea va fi de partea noastra", a declarat avocatat acestora, Beatrice Comaniceanu.

Dupa ce si-au inmormantat bebelusii, parintii spun ca singura lor alinare va fi faptul ca vinovatii vor plati. Daunele se cer in calitate de parte vatamata in dosarul instrumentat de Parchet in acest caz.

Un alt cuplu, Ylmaz Alriz si Mihaela Damina, primii parinti care si-au pierdut bebelusul in tragedia de la Giulesti, sunt de asemenea hotarati sa dea sistemul in judecata. Tragedia celor doi a fost cu atat mai mare, in conditiile in care nu au stiut nimic despre fetita lor o zi intreaga.

„Nu mai am incredere in sistemul de sanatate, si nu voi mai putea sa nasc intr-o maternitate din Romania", a declarat mama bebelusului.

Afla totul despre acest caz in DOSARUL 9AM


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.