Grav accident rutier in Constanta provocat de fiica comisarului de la Garda Financiara, in varsta de doar 18 ani. Tanara conducea un BMW X6.

Accidentul a avut loc marti seara, la intersectia dintre strada Mihai Viteazu si Bulevardul Ferdinand, relateaza Adevarul.

Anastasia Simona, in varsta de 18 ani, se afla la volanul unui BMW X6 si venea dinspre Magazinul Tomis. Aceasta nu a oprit la semaforul din intersectia cu bulevardul Ferdinand, lovind o alta masina de teren, marca Hyundai, care a fost proiectata in cladirea Teatrului Fantasio.

La randul ei, din cauza impactului, soferita a pierdut controlul volanului si a ajuns pe scarile Teatrului Fantasio, lovindu-l pe Gheorghe Chioaru, in varsta de 71 de ani, caruia i-a sectionat piciorul stang.

„Sotul meu se afla pe treptele teatrului cand a fost accidentat si nu a mai avut timp sa se fereasca", a declarat sotia victimei, care depus plangere la Politie cu privire la incidentul de aseara.

Anastasia Simona este fiica comisarului Constantin Tanase de la Garda Financiara Constanta. Poreclita „Bambuista de la malul marii“, tanara este o aparitie constanta in presa mondena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.