Aproximativ o suta de angajati ai Politiei Comunitare Galati au declansat un protest spontan, luni dimineata, pichetand sediul institutiei, nemultumiti ca din peste 700 de salariati vor mai ramane, in urma disponibilizarilor, circa 300.

Protestul celor aproximativ o suta de angajati ai Politiei Comunitare Galati, desfasurat in fata institutiei, s-a incheiat, luni la pranz, dupa circa trei ore, protestatarii sustinand ca vor relua actiunile pana cand problemele pe care le reclama isi vor gasi rezolvare.

Politistii comunitari sunt nemultumiti ca isi vor pierde locurile de munca, conform noii organigrame a institutiei, care prevede reduceri de personal, a declarat Romica Garneata, liderul Cartel Alfa Galati, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La Galati, din 720 politisti comunitari ar urma sa fie concediati 420, conform noii organigrame.

De asemenea, ei cer demisia directorului institutiei, reclamand mai multe nereguli.

Politistii comunitari spun ca directorul institutiei, Cristian Gasca, nu ar fi respectat criteriile de disponibilizare si ca impune tuturor angajatilor sa sustina un examen pentru a-si putea pastra posturile.

Politistii spun ca nu sunt de acord cu acest lucru si ca este un abuz al directorului, catruia ii cer demisia.

La ora transmiterii acestei stiri, aproximativ 100 de politisti comunitari protesteaza in fata sediului Politiei Comunitare din Galati, la fata locului ajungand si doua echipaje de jandarmi care asigura ordinea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.