Mai multe descinderi au loc in aceasta dimineata in trei judete, anchetatorii vizand atat consumatori de droguri, cat si o presupusa retea de trafic de stupefiante. Printre cei vizati se afla fiica primarului orasului Hateg si un politist comunitar.

Descinderile au loc in judetele Hunedoara, Olt si Mehedinti, majoritatea persoanelor vizate fiind insa din Hunedoara, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit procurorului Victorita Povarna din cadrul Serviciul teritorial Hunedoara al DIICOT, sunt vizate aproximativ 60 de persoane, dintre care mai mult de jumatate sunt consumatori, iar restul se presupune ca fac parte dintr-o retea de traficanti.

"Sunt aproximativ 60 de persoane, majoritatea din judetul Hunedoara, din zona Vaii Jiului. Doua sunt din Olt si una din Drobeta Tunu Severin"
, a declarat procurorul DIICOT.

Potrivit acestuia, printre persoanele vizate se afla si un politist comunitar din Valea Jiului si fiica primarului din orasul Hateg, Oana Timis, in varsta de 21 de ani, care ar face parte din categoria consumatorilor.

Perchezitiile continua, urmand ca in cursul acestei zile o parte dintre cei vizati sa fiei dusi la sediul DIICOT Hunedoara pentru audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.