De luni, vremea va intra din nou intr-un proces de incalzire ce va dura toata saptamana, timp in care temperaturile vor atinge si chiar depasi valorile de canicula, anunta meteorologii

In jum de nord este mai placut maxim abia 30 grade la amaiza, in sud trece de 30

"De luni vremea intra din nou intr-un proces de incalzire, aproape toata saptamana. O sa avem vreme excesiv de calda, la valori nu foarte departe de pragul de canicula, deci se poate atinge gradul de canicula", a declarat la Realitatea tv specialistul in meteorologie, Elena Cordoneanu.

In acest weekend, vremea va fi frumoasa iar temperaturile nu vor depasi 31 - 32 de grade. Doar la munte vor aparea ploi scurte de vara.

Astfel, ne putem petrece weekendul oriunde in tara. In jumatatea de nord este insa mai placut, deoarece maximele abia ating 30 de grade la amiaza. Pe litoral vremea va fi de asemenea frumoasa, cu maxime de28 - 29 de grade, in timp ce in partea de sud temperatura va trece de 30 grade , dar nu peste 31-32, anunta meteorologii.

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.