O saptamana de concediu este suficienta ca sa fi motivat la locul de munca.

Conform studiului realizat in cadrul campaniei “Laserjet te resplateste”, o saptamana de concediu este suficienta ca sa fi motivat la locul de munca. Astfel, studiul evidentiaza ca angajatii IMM-urilor care ajung in vacanta la mare pot fi mai eficienti la locurile lor de munca la intoarcerea din concediu.

In termeni de beneficii aduse afacerii, participantii la studiu au aratat ca relaxarea la plaja imbunatateste eficienta la locul de munca de trei ori mai mult decat o pauza obisnuita sau un training organizat de firma, si de doua ori mai eficienta decat un concediu care presupune efort fizic sustinut, cum ar fi o drumetie pe munte.

De asemenea, potrivit studiului, cel mai probabil este ca managerii sa genereze cel mai mare ROI dupa o pauza prelungita precum concediul de vara. Cu 13% mai multi manageri au declarat ca se intorc la locul de munca mai relaxati dupa un concediu in care s-au deconectat complet si au uitat de responsabilitatile de serviciu.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.