Cu mai putin de 50 de zile pana la Ziua de Curatenie Nationala, Let's Do It, Romania! incearca sa isi faca simtita prezenta prin toate mediile si doreste sa fie aproape de locuitorii Romaniei, pentru a intelege importanta participarii la actiunea de curatenie de pe 25 septembrie.
Semnele ca romanii sustin „Let's Do It, Romania!” sunt tot mai multe. Va propunem doua filmulete realizate de oameni care si-au pus in valoare abilitatile si si-au dedicat parte din timpul lor pentru a ajuta la promovarea proiectului. Andreea Mironiuc a realizat un filmulet care prezinta Romania acaparata de gunoaie, dar si solutia. Rezultatul poate fi vazut aici.

Vali Chincisan a pornit de la niste cifre sumbre: romanii arunca la gunoi aproximativ 2.6 miliarde de PET-uri de 2 litri intr-un an, adica 133.000 de tone. El subliniaza omniprezenta PET-ului peste tot in natura. Un filmulet care nu poate sa lase pe nimeni indiferent.

De asemenea, un video care se bucura de un mare succes este cel in care voluntarii „Let's Do It, Romania!” vor sa ii strice planurile lui Hitler, filmulet care a facut inconjorul internetului, considerat amuzant si mobilizator. Creatorul textului este Dragos Fratila, copywritter.

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat pana in prezent in Romania, care isi propune curatarea mormanelor de gunoi generate de oameni in arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi. Ziua de Curatenie Nationala este 25 septembrie 2010, data la care toti romanii sunt asteptati sa se implice. Putem stabili un record: in acest moment, Romania este tara cea mai mare care realizeaza acest proiect. Proiectul a fost implementat cu succes in Estonia (2008), Letonia si Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) si Slovenia (aprilie 2010).

Citeste si:
Peste 180.000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie...
Peste 180.000 de voluntari au...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.