Doua locomotive, una din Ungaria si alta a CFR Marfa, s-au ciocnit la intrarea in Romania, in statia CFR Curtici, fara a exista raniti, anchetatorii de la fata locului afirmand ca mecanicii ungari nu ar fi respectat semnalul semaforului.

Directorul Regionalei CFR Timisoara, Valeriu Trica, a declarat corespondentului MEDIAFAX, ca in accident au fost implicate locomotiva unui operator din Ungaria si cea a unui operator privat din Romania, iar o comisie va stabili cauzele producerii acestuia.

"Accidentul a avut loc intre o locomotiva care apartine societatii Mav, din Ungaria, si o locomotiva care apartine operatorului feroviar Logistic Cargo, din Romania. Una dintre locomotive, cea a Logistic Cargo, este deraiata. O comisie este la fata locului pentru a cerceta cauzele accidentului si cine este vinovatul", a spus Valeriu Trica.

Din comisie fac parte reprezentanti ai CFR si ai celor doua companii, iar valoare pagubelor nu a fost inca stabilita.

Potrivit sursei citate, circulatia feroviara nu este afectata de acest accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.