Cateva zeci de persoane care aveau depozite la o banca din Brasov au reclamat ca le-au fost golite conturile, in care se aflau sume mari de bani, numai din verificarea a sase reclamatii stabilindu-se ca prejuduciul este de peste un milion de lei.
Potrivit adjunctului sefului Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Brasov, Ionel Spataru, zeci de persoane au reclamat ca nu mai au bani in conturi, iar reprezentanti ai Comisariatului si ai bancii au declansat anchete in acest caz, scrie MEDIAFAX.

Conform sursei citate, pana in prezent au fost verificate sase dintre reclamatii, stabilindu-se ca prejudiciul creat titularilor de cont este de peste un milion de lei, cea mai mare suma sustrasa din contul unei persoane fiind de 70.000 de euro.

Spataru a spus ca inspectori ai Comisariatului se afla la banca, miercuri dimineata, si fac verificari. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Liviu Naghi, a spus ca pana acum Politia nu a fost sesizata in acest caz.

"Conform legii, sanctiunea este intre 5.000 si 50.000 de lei. Vom acorda sanctiune maxima acestor banci si vom mai dispune si inapoierea banilor in termen de 15 zile", a declarat la Realitatea TV directorul OPC Brasov, Ionut Spataru.

O femeie de 86 de ani a ajuns la spital, in urma unui soc, dupa ce a aflat ca i-au disparut banii din cont.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.