Social11 August 2010

Lectura de 2 minute

Dupa un scandal al diplomelor de licenta neacreditate si dupa ce mii de absolventi sunt pusi sa reia examenul de licenta, universitatea Spiru Haret porneste o campanie de atragere a studentilor in mediul online.

Astfel, prietenii Universitatii Spiru Haret pe Facebook (viitorii sau actualii studenti) au sansa sa castige una dintre cele cinci taxe anuale de scolarizare oferite de universitate in cadrul unui concurs organizat in aceasta luna.

Inscrierile in anul universitar 2010-2011 sunt in plina desfasurare, asa ca Universitatea Spiru Haret le-a pregatit o "surpriza" viitorilor sau actualilor studenti. Pana la data de 22 august orice potential student poate participa la concurs.

“Facebook este o platforma sociala in care tinerii sunt foarte activi, si ne-am dorit sa fim cat mai aproape de studentii sau de viitorii nostri studenti si in mediul online, nu doar in activitatea de zi cu zi din cadrul Universitatii Spiru Haret. Prin acest concurs dorim sa venim in intampinarea celor care sunt sau vor sa devina haretisti, comunicarea foarte activa in mediul online facand parte din strategia noastra viitoare”, a declarat Aurelian A. Bondrea, rectorul Universitatii Spiru Haret, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

La concurs se pot inscrie toti cei care doresc sa studieze in una dintre cele 25 de facultati ale Universitatii Spiru Haret, prezente in sapte orase din tara: Bucuresti, Blaj, Brasov, Campulung-Muscel, Constanta, Craiova si Ramnicu-Valcea. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 26 august 2010 pe pagina de Facebook a Universitatii.

Citeste si:
Orban, după scandalul făcut de Bădulescu: ”Și-au dat foc la valiză!”
Orban, după scandalul făcut...

Inscrieri in anul universitar 2010-2011 la Universitatea Spiru Haret. Taxa de inscriere este de 60 de lei, atat pentru studiile de licenta, cat si pentru masterat.

Anterior acestei campanii de repozitionare a marcii "Spiru Haret" si de "pasire" in spatiul online a universitatii, ministerul Educatiei a dat o ordonanta de urgenta conform careia absolventii inmatriculati in anul I in perioada 2005-2008 (promotiile 2008 si 2009) la forme de invatamant considerate neautorizate de catre Ministerul Educatiei trebuie sa sustina din nou examenul de licenta in septembrie.

Vezi aici lista specializarilor/programelorde studii la ID si FR, pentru sustinerea unui nou examen de licenta

Citeste si:
Admitere online la cea mai mare instituție de învățământ superior...
Admitere online la cea mai...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.