Patru persoane au fost ranite, luni seara, dupa ce o ambulanta care transporta la spital un pacient a fost lovita de un autoturism, la o intersectie din municipiul Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, accidentul a avut loc in jurul orei 19.30, la intersectia strazilor Amurgului cu Mesterul Manole din Constanta.

Primele informatii arata ca in momentul in care a patruns in intersectie, avand semnalele acustice si luminoase in functiune, ambulantei nu i-a fost acordata prioritate, fiind lovita de un autoturism.

In urma impactului, au fost raniti soferii celor doua masini, asistenta medicala si pacientul din ambulanta.

Conform Serviciului de Ambulanta Constanta, autosanitara transporta catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta un pacient aflat in stop cardio-respirator.

In urma accidentului, la fata locului au fost trimise trei ambulante care au preluat victimele, transportandu-le la spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.