Tanarul care duminica dupa-amiaza a intrat cu masina pe pista Aeroportului Caransebes in timpul unui concurs de motociclism si a lovit patru persoane din public avea o alcoolemie de peste doi la mie.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, rezultatele probelor biologice facute la Institutul de Medicina Legala Timisoara arata ca tanarul Cristian Ungur a avut o alcoolemie, in momentul in care a condus masina, de peste doua miligrame la mie alcool pur in sange, potrivit MEDIAFAX.

"IML Timisoara a anuntat rezultatele pentru cele doua probe biologice recoltate. La prima proba rezultatul a fost de 2,35 miligrame la mie alcool pur in sange, iar la cea de-a doua proba 2,10 la mie. Nu au fost depistate urme de droguri", a spus Ancuta Carbunaru. Potrivit sursei citate, Ungur a fost scos din arestul Politiei Judetene Caras-Severin pentru a fi dus in fata magistratilor Judecatoriei Resita, cu propunerea de arestare preventiva.

Potrivit unui comunicat de presa transmis luni dimineata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin au dispus retinerea lui Cristian Alexandru Ungur pentru vatamare corporala grava (o fapta), loviri sau alte violente (trei fapte), conducere a unui autoturism avand o imbibatie alcoolica in sange mai mare de 0,80 miligrame la mie si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.
Astfel, duminica, in jurul orei 15.00, tanarul aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo a patruns pe pista de avion din cadrul Aeroportului Caransebes, unde se desfasura un concurs de motociclism, si a lovit patru persoane care au suferit leziuni pentru a caror vindecare sunt necesare de la cinci pana la 100 de zile.

Dupa incident, tanarul a parasit in mare viteza incinta aeroportului si s-a indreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia. Ulterior, insa, acesta s-a prezentat la Politie, arata sursa citata. Cauza, constituita initial la Parchetul de pe langa Judecatoria Caransebes, a fost preluata spre instrumentare de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin.

La randul lor, reprezentantii Federatiei Romane de Motociclism (FRM) precizau, printr-un comunicat de presa, ca Cristian Ungur a intrat neautorizat cu un autoturism Alfa Romeo pe aeroportul de la Caransebes, in timpul desfasurarii unei etape de motociclism viteza.

"Observand ca pe pista a patruns masina marca Alfa Romeo de culoare rosie, cu numarul CS 23 CRI, directorul de concurs a oprit startul copiiilor de la clasa Juniori 2 si a solicitat scoaterea masinii de pe pista. Conducand masina inmatriculata pe numele sau, Ungur Cristian a facut un tur de pista pe contrasens si, desi i s-a semnalizat sa opreasca, a accelerat si a trecut printre copiii opriti in grila de start cu peste 100 km/h. Ungur Cristian a accelerat inca 100 de metri, dupa care a intrat in public, accidentand trei persoane, dintre care doua grav. Unul dintre accidentati este tanarul pilot Cazacu Catalin de la Taifun Racing, campion national la motociclism", se arata in comunicatul citat.

Citeste si:
Valentino Rossi i-a sarutat picioarele lui Xavi Hernandez!
Valentino Rossi i-a sarutat...

Medicul Ioan Ungur, tatal lui Cristian Ungur, a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca nu a avut niciodata probleme cu fiul sau si ca acesta trebuie sa raspunda pentru ceea ce a facut, pentru ca nu are nicio scuza. "Este major, trebuie sa raspunda. Sa fie retinut. Mi se pare normal sa fie retinut, asta e", a spus Ioan Ungur, care este membru PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.