Aproximativ 50 de case si gospodarii din patru localitati argesene au fost inundate, in noaptea de vineri spre sambata, iar mai multe masini au fost luate de apa raului Valsan, care s-a revarsat in urma ploilor torentiale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, localitatile afectate sunt Bradetu, Gales, Bradulet si Musatesti, iar pompierii militari si membrii comitetelor locale pentru situatii de urgente au intervenit pentru a-i ajuta pe oameni sa isi scoata apa din case, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Apele raului Valsan s-au umflat si au depasit albia, inundand 50 de case si gospodarii din comuna Bradulet si din satele Gales si Bradet, care apartin de comuna noastra. Mai multi copaci au fost rupti, iar cateva masini au fost luate de ape. A fost o ploaie puternica, insa nu sunt victime si nu avem persoane evacuate"
, a declarat Emil Simion, primarul comunei argesene Bradulet.

Ploile au inundat si o fabrica de caramida din localitatea argeseana Musatesti, iar cativa copaci au fost doborati la pamant, blocand drumurile de acces din zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.