O turista din Germania, in varsta de 68 de ani, a fost ranita de salupa unui salvamar in timp ce inota.

Potrivit Capitaniei Portului Mangalia, incidentul s-a produs pe plaja dintre statiunile Neptun si Olimp, in timp ce Adelheid Goldschagg inota in mare, relateaza MEDIAFAX.

Femeia facea scufundari, iar un salvamar care supraveghea plaja si marea dintr-o barca cu motor nu a observat-o si a trecut cu ambarcatiunea chiar pe deasupra ei, aceasta fiind atinsa de elice la piciorul stang.

Victima a fost dusa la Spitalul Mangalia, unde i-au fost puse cateva copci si a fost bandajata, fiind apoi lasata sa plece din unitatea sanitara. Ea le-a declarat inspectorilor Capitaniei Portului Mangalia ca nu doreste sa depuna plangere impotriva salvamarului care a ranit-o, insistand chiar ca acesta sa nu fie sanctionat pentru ca totul nu a fost decat un accident.

"A dat in scris ca nu a patit nimic si chiar a mentionat ca nu vrea sa depuna plangere impotriva salvamarului", spun reprezentantii Capitaniei Portului Mangalia, care au mai precizat ca tanarul salvamar avea toate autorizatiile necesare pentru a desfasura aceasta munca.

Acestia au mai mentionat ca au deschis o ancheta in acest caz, dar, dupa ce turista din Germania a insistat ca nu s-a intamplat nimic, au inchis dosarul.

In schimb, seful salvamarilor din zona Olimp - Mangalia a anuntat ca tanarul a fost totusi sanctionat cu diminuarea salariului cu 5 la suta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.