Sotia unui preot din Gorj este cercetata de politisti dupa ce, in noaptea de luni spre marti, preotul a ajuns la spital cu rani pe care i le-a provocat femeia.

Purtatorul de cuvant al Politiei Gorj, inspectorul principal Daniel Tica, a declarat ca ancheta impotriva Mariei Ciobanu a fost deschisa din oficiu, dupa ce un vecin al familiei respective a anuntat la 112 producerea unui incident in urma caruia preotul a fost ranit, potrivit Mediafax.

Daniel Tica a spus ca sotia preotului este acuzata de loviri sau alte violente, ancheta putand fi insa oprita daca barbatul nu va depune plangere.

In urma incidentului, preotul, Nicolae Ciobanu, de 43 de ani, din orasul Tismana, a fost adus la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu cu o ambulanta.

Medicul Liliana Craciun din cadrul Unitatii de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta a declarat ca preotul are un traumatism cranio-cerebral, cu rani multiple, si o plaga injunghiata cervicala, insa superficiala.

La randul sau, preotul Nicolae Ciobanu a declarat ca a fost agresat de sotie pe motiv ca a fost suspendat din functie si, in consecinta, nu mai putea aduce bani acasa. Preotul a mai spus ca nu este prima data cand este lovit de catre sotia sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.