Un sofer din Craiova a fost ranit luni, ajungand la spital, dupa ce a fost impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc, in timpul unei altercatii in trafic.

Incidentul a avut loc in zona Calea Bucuresti din Craiova, la intersectia strazilor Horia si Nanterre, dupa ce unul dintre soferi nu i-a acordat prioritate celuilalt, intr-un sens giratoriu, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Dolj, Florin Stania, de 28 de ani, din Craiova, ar fi patruns in sensul giratoriu fara a-i acorda prioritate lui Stefan Cosmulescu, de 22 de ani. Cei doi s-au luat la cearta, oprind la intersectia dintre strazile Horia si Nanterre, moment in care Stefan Cosmulescu a tras cu un pistol cu bile catre celalalt sofer.

In urma incidentului, Florin Stania a fost ranit, fiind dus la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.

Politistii Sectiei 3 Craiova fac cercetari in acest caz pentru ultraj contra bunelor moravuri. Conform sursei citate, soferul care a tras cu pistolul avea permis port-arma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.