Circulatia intre intersectia DN 7 cu Centura Bucuresti Nord din localitatea Chitila si intersectia autostrazii A1 cu Centura Bucuresti va fi inchisa pana la sfarsitul lunii august, in urma unor lucrari de intrastructura.

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), zona va fi inchisa pentru executarea unor lucrari de infrastructura de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a Capitalei cu pasajul de la Chitila, potrivit MEDIAFAX.

"In plus, vor mai fi executate si lucrari de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent precum si de largire a rampei Chitila. Mentionam ca am ales luna august pentru executarea acestor lucrari in urma consultarii valorilor de trafic inregistrate de Politia Rutiera care arata ca, in aceasta perioada, trec cele mai putine masini prin zona DN 7 - A1", precizeaza reprezentantii CNADNR.

Sursa citata a mentionat ca in perioada lucrarilor nu vor fi afectate relatiile de intrare si iesire in si din Bucuresti.

In perioada restrictiei, circulatia pe relatia DN 7 - A1 Bucuresti-Pitesti se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Capitalei, in directia intersectiei cu DN 1A, DN 1, DN 2, DN 3, A2, DN 4, DN 5, DN 6 si cu A2.
Pentru relatia autostrada A1- DN 7, soferii pot circula pe ruta deviata Centura Bucuresti - intersectiile cu DN 6, DN 5, DN 4, A2, DN 3, DN 2, DN 1, cu DN 1A, pe DN 1A pana la intersectia cu DN 7.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.