Cinci piete volante vor fi deschise in Capitala sambata si duminica, cumparatorii avand la dispozitie o promotie care le ofera ocazia de a cumpara legume proaspete la pretul de un leu kilogramul, informeaza reprezentantii Primariei Capitalei.
Potrivit unui comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti, in pietele deschise in acest weekend pe Bulevardul Unirii, strada Edgar Quinet (zona Universitate), Academia Militara, Constantin Brancoveanu (langa Oraselul copiilor) si pe strada Omului (Cartier Damaroaia), bucurestenii vor gasi legume (cartofi, vinete, dovlecei, varza, rosii) si verdeata "la cele mai joase preturi de pe piata".

Potrivit aceluiasi comunicat, pietele volante "le ofera bucurestenilor ocazia de a cumpara produse proaspete la pretul de numai 1 leu/kg", transmite NewsIn.

Cele cinci piete, unde bucurestenii vor putea cumpara legume, fructe, dar si alte produse traditonale, direct de la vanzator, vor fi deschise sambata intre orele 7.00 si 20.00 si duminica intre 7.00 si 16.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.