Procurorii DIICOT au retinut, marti, un brasovean in varsta de 54 de ani, sub acuzatia de trafic de droguri. Potrivit politistilor, in cursul lunii iulie a cumparat 3 kilograme de Etcatinona si JWH, droguri de mare risc. Barbatul a fost ulterior arestat pentru 29 de zile.

Procurorii l-au retinut, marti, pe Francisc Bancsa, in varsta de 54 de ani, din Brasov, sub acuzatia de trafic ilicit de droguri de risc si mare risc, potrivit NewsIn

Barbatul este acuzat de faptul ca, in cursul lunii iulie 2010, a achizitionat, cu intentia de a comercializa, cantitatea totala de 3 kilograme de Etcatinona si JWH, substante care fac parte din categoria drogurilor de risc si mare risc. Acesta a fost prezentat Tribunalului Bucuresti, care a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile.

Activitatile informativ-operative au fost realizate de catre procurorii DIICOT impreuna cu lucratori de politie judiciara din cadrul DCCO - Serviciul Antidrog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.